Referanser

Overtidsmat er noe vi har behov for støtt og stadig. Pluss catering har levert nydelig kalde og varme retter til oss opp gjennom årene. Vi er opptatt av å benytte leverandører som er økonomisk solide og har en miljøprofil. Pluss catering tilbyr dette, pluss at de også utøver et viktig samfunnsoppdrag. Pluss for alle på alle måter!

Johnson Controls

Vi bestiller stort sett baguetter og rundstykker fra Pluss catering. Maten smaker utmerket og de har alltid levert i henhold til avtale. Av og til har vi leveranser til større begivenheter, og da har vi også bestilt kaker. Kokkene har lang erfaring og er kunnskapsrike. Vi er trygge på Pluss catering og opplever god kvalitet på all mat.

Redd Barna

Vi har bestilt kaker fra Pluss catering så lenge jeg kan huske. De har verdens beste «Verden Beste» kake! Ryktet har vandret med kakene, så mange NAV kontorer i Oslo og omegn har fast innslag av Pluss catering sine kaker til ulike tilstelninger/avslutninger. For oss er det en vinn-vinn situasjon at vi samarbeider på flere områder.

NAV  Grorud

Vi har en rammeavtale om levering av cateringtjenester med Pluss catering. De leverer ukentlig møtemat, småretter, koldtbord og kaker til våre driftsstasjoner i Oslo og omegn. Vi er veldig fornøyd med Pluss catering. De er ordentlige, ryddige og leverer god mat til korrekt tid. Maten smaker godt og bærer preg av å være hjemmelagd. Det å benytte seg av noen som parallelt driver med opplæring av mennesker som trenger noe ekstra bistand for å komme seg ut i arbeid, anser vi som et ekstra pluss. Vi kan anbefale Pluss catering til andre.

Statens vegvesen